Architetto Ristrutturazione Bologna – Pratello Design

You Are Viewing

Former Stables

tn_piscine_001A stimulating theme: the realization of a swimming pool with an adjoining fitness centre within a former stable. The idea was to maintain intact the external appearance while creating a dreamlike environment inside, where fantasy and reality would merge and where the users could be completely enveloped in a feeling of warmth.

The swimming pool is often interpreted as natural appendix to the house and it is often required to represent the “character” of the house and its owner. Hence, the need to study forms which not only contain water, but which also created an “architectural” sculpture fashioned by lights and transparency, shaping the context in which they occur instead of creating a “wound” in the same territory.

Swimming Pool

Hall

Gym

Changing Room

End of the work